Εταιρικό Προφίλ

Το Stefano model 25 χρόνια τώρα δημιουργεί αξεσουάρ για την γυναίκα με προσοχή στη λεπτομέρεια την πρωτοτυπία και πάνω απ’όλα στις συνήθειες και τις επιθυμίες των σύγχρονων γυναικών.

Εδώ είναι η φιλοσοφία που ζωντανεύει με ιταλικά brands που προσδίδουν κομψότητα και στυλ. Ένας νέος τρόπος κατανόησης του αξεσουάρ. Τσάντες αφιερωμένες στη σύγχρονη γυναίκα που πάντα ψάχνουν για αλλαγές.

Έξυπνες απαιτητικές αλλά και ρομαντικές για κάθε μία απ’αυτές το Stefano model έχει την σωστή τσάντα. Τσάντες κομψές casual μοντέρνες που αλλάζουν συχνά ακολουθώντας τον ρυθμό της ζωής.

Το Stefano model αναζητά πάντα τα καλύτερα υλικά και τις καλύτερες λύσεις για να ικανοποιήσει πλήρως τις προσδοκίες των πελατών και να τους προσφέρει τα καλύτερα από την άποψη της ποιότητας της πολυτέλειας και της δημιουργικότητας.Το Stefano model βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη και έχει όλο και πιο φιλόδοξους στόχους.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να μοιραστούν μαζί μας την επαγγελματική και ανθρώπινη εμπειρία τους στον τομέα της τεχνολογίας της παραγωγής και του εμπορίου.

Αρέσει σε %d bloggers: