Τρόποι πληρωμής & αποστολής

Τρόποι πληρωμής

 

Μπορείς να ολοκληρώσεις τις αγορές σου στη Stefanomodel με 3 διαφορετικούς τρόπους.

 • Αντικαταβολή
  Χωρίς κόπο και χωρίς χρήση πιστωτικών καρτών. Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου κατά την παράδοση στο χώρο σου πληρώνοντας το σύνολο του λογαριασμού στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών.
 • Κατάθεση σε Λογαριασμό Τράπεζας
  Κάνε την παραγγελία σου ηλεκτρονικά και εξόφλησε την με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στα σχόλια της κατάθεσης προσθέστε τον κωδικό παραγγελίας.
  Διαθέσιμοι Λογαριασμοί
  EUROBANK : GR7802601230000960200650347
 • Με χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας
  Μπορείς να πληρώσεις με πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Diners και American Express με ασφάλεια μέσω της δικτυακής πύλης stefanomodel.gr για αγορές με προστασία (https / SSL). Επιπλέον σου δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις χρεωστικές κάρτες και προπληρωμένες που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένη ελληνική ή αλλοδαπή τράπεζα.
 • PayPal
  Με το PayPal μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία πληρωμής σας είτε με τη χρήση λογαριασμού Paypal είτε με τη χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα.

 

Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται μέσω της ΕΛΤΑ courier σε μικρό χρονικό διάστημα παράδοσης και με ευέλικτους τρόπους πληρωμής ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα μέρη της χώρας μας . Για μεγάλες παραγγελιές που απαιτούν μεταφορική εταιρεία η Stefanomodel έρχεται σε συνεννόηση με τον πελάτη για να προτείνει τρόπο μεταφοράς.

Αρέσει σε %d bloggers: